Top

Framförgående-träning på film

Rusa och jag tränar på med brukslydnaden, upplet och spår. Hon är riktigt duktig! I uppletet har jag börjat lägga ut flera saker. Nemas problemas säger Rusa 😎

I lydnaden har jag börjat lägga på störning i sitt fot, det går också bra! Ska nog börja med att köra det i svårare miljöer (vilken är en typ av störning det med). Vi längtar till nästa fritt följ kurs vi ska gå den 6 juni! 🙂

Här kommer en liten filmsnutt när vi tränar framförgående:

[youtube id=”4pGQD4MNsGY” autoplay=”no” maxwidth=”750″]

Nu har jag börjat med längre sträckor, längre ifrån mig och flera stopp. Hon är duktig! 🙂

Har ju köpt en Kickbike också! Velat ha det länge! Så äntligen! Tanken är mest att träna upp min egen kropp, men Qaxi tackar inte nej till en tur 😉

Kickbike
Snygg va?? :cool2:

Med Qaxi nöter jag på med klass 3 lydnaden. Vi jobbar framförallt med fria följet. Det är lite jobbig att koncentrera sig på sådant när man har apporter på plan… 😛 Men vi kämpar på. Hoppas kunna starta i år!

Qaxi vill ha ett spår ibland också. Och då får hon det såklart 😉

Qaxi markerar i spåret
Hittat en snusdosa! 😀

Får avsluta med en bild från en dag när husse och jag vandra lite i ett naturreservat 🙂

Vandring
Finaste !love!