Top

Mycket spår och lydnad!

Tur att det blir ljusare och ljusare efter jobbet så man hinner med lite mer 🙂 Så vi kan hinna med lite upplet också 😉

Lägger en hel del hårda spår till lilla Rusa… det är roligt 🙂

Rusa vilar i spåret
Här vilar vi lite efter en apport 😉

Lydnaden går bra. Hon verkar vara lättlärd. Är väldigt pigg och aktiv. Känns som man får tänka till lite för att det ska bli så bra som möjligt… men tror jag har en plan 😉

Qaxi briljerade på ett lydnadspass här om dagen. Vi har ju nött inkallning med stå i ett par månader nu. Och för första gången stannade hon bra när jag testade på en helt ny plan! 😎 Kanske vi börjar få till det äntligen? Hoppas det 😀 Annars tränar vi mycket vittring och rutan. Rutan insåg jag igår att jag måste skapa ett större sug till. När träningskompisen stod på halva sträckan var siktet mer på henne än rutan… men men… det ska vi nog få till! 😀

Gulliga Qaxi
Gulliga Qaxi! Just hemkomna efter ett lydnadspass! 🙂

Här om dagen lade jag ett spår till Rusa på en skola! Trots att det blåste ganska så mycket så löste hon det bra! Men det blev lite svårt när vi kom ut på gångvägen. Först möter vi en hel flock med joggare som ska jogga förbi oss, sen en ilsk rottweiler som gör utfall. Men hon plockar upp spåret efter det (om än lite mer okoncentrerat än i början), så vi tog oss till slutet iaf. Spännande att lägga spår i stan! 😉

Spår
Så här såg spåret ut. Börjar uppe på parkeringen. Sista sträckan är lite missvisande, då jag lagt det ute på gångvägen. Annars tror jag att jag äntligen hittat en app jag känner mig tillräckligt nöjd med! Den visar hittills bäst hur jag gått, kartan kan röra sig efter hur jag går och lite sådant. Vet inte hur många appar jag testat sista tiden. Men ska köra på den här ett tag och se 🙂