Top

Mål 2015

Vi går med stormsteg mot tävlingssäsongen. Äntligen smälter isen och snön. På ett par dagar har jag knappt kunnat träna alls. Rena isgator överallt :shake: Men i morse såg jag att hela baksidan var fri från snö! Så nu kan vi sätta igång ordentligt igen 🙂

För Rusas del tränar jag inför en start i Appell spår. Lite osäker på om jag även ska prova på en Lydnadsklass 1? Kanske ska börja med en klass 1 och starta appellen sensommar/höst? Nå, återstår att se. Träningen går framåt. Hon är rolig att träna! Pigg, lär sig snabbt och mycket vilja. I april ska vi även gå en fritt följ kurs. Ska bli väldigt intressant 🙂

Rusa början framförgående
Här tränar vi början till framförgåendet 🙂 Som är ett utav momenten i appellklass.

För Qaxis del är det Lydnadsklass 3 som gäller! Gick en lydnadskurs på 3 gånger i höstas för Hanna Högström! Mycket bra 🙂

Qaxi fjärr
Här tränar vi fjärr 😀 Svårt moment… speciellt när alla skiften är med. Men ibland får hon till det riktigt bra (kvar på platsen). Att hon alltid steppar lite med benen får jag leva med… Men hon måste vara kvar på samma punkt 😉