Top

Våren är härlig! Och tävlingsnerver…

Våren är ju så härlig! Man har hela sommaren att se fram mot 😀 Här om dagen hade vi en vilodag. Bra med sådana också i mellan åt 😉 Vi passa på en dag när matte ändå inte mådde så bra 😕 Så jag satte mig och kurerade i en solstol på baksidan. Qaxi roa sig med ett älghorn i vårvärmen 🙂

Annars blir det såklart en hel del träning 🙂 Har anmält oss till en tävling och försöker intala mig själv att det gör inget om det går åt skogen, då är det bara att häva sig ut på en ny tävling… 😛 Jag lever ju efter mottot “Vinna är inte allt, det är det enda!”. Haha, nädå… men lite så är det. När man är tävlingsmänniska. Fråga sambon hur sur jag blir om han vinner över mig i Yatzy eller Monopol 😉 Man måste på något sätt lära sig hantera sina förluster på något bra sätt… Får klura på det 😉

Cykling med Qaxi
Igår kväll tog vi en härlig cykeltur i kvällssolen innan lydnadspasset. Underbart skönt! 🙂