Top

Tiden springer iväg…

Härligt! Jag längtar till sommaren 😉

Promenad
Skönt vårväder hemmavid 🙂 Qaxi som alltid, har koll och väntar in sin matte !love!

Igår var det lite kyligt på dagen. Så klädde på mig ordentligt inför kvällens lydnadspass. Men när vi steg ut på planen insåg jag att det var varmt helt plötsligt!? Fick återgå till bilen och ta av jackan och ha västen på mig istället. Underbart! Jag gillar värme! 😉

Vi nötte på med platsliggning, fritt följ, rutan, inkallning, hopp och kryp 🙂 Så avsluta vi lydnadspasset med en budföring. Det är sååååå roligt tycker Qaxi 🙂

I helgen la jag ett långt spår till Qaxi. 2 km med 8 apporter. Vi jobbar ju upp konditionen nu, i både kropp och knopp 😉 Märkte att det blev lite tungt vid 1500 m (vi har ju mest kört 1 km spår). Men vi kämpa på. Fick pusha henne en del, så efter ca 100-200 m var det med mer driv i linan igen 🙂 Hon är ju ingen “spåridiot” utan vi har fått kämpa väldigt mycket med spåret. Kollar man tillbaka så är det egentligen helt otroligt att vi kommer runt ett 2 km spår. Men jag har lärt sig väldigt mycket på vägen 🙂 Och kan inte låta bli att vara väldigt stolt över både mig själv och Qaxi 🙂

Qaxis 2 km spår
Här är spåret. Laddade ner en ny app (Dog Track). Tyvärr krascha den när vi spårade spåret… Så fick inte med Qaxis spår :/ En apport missade hon. En bult. Alla andra markerades fint 🙂 Hade lite olika material på dom. En Z spetsvinkel fick hon efter andra apporten, den löste hon fin fint 🙂