Top

Funderingar på tävling…

Funderar lite på tävlingar med Qaxi. Lydnadsklass 2 har jag tänkt i vår. Men är lite fundersam på lägre. Om jag ska få till en sådan start i vår, eller ta den tidig höst. Har iof tränat hela vintern. Men har iof inte bråttom. Hon är inte “hundra” på krypet. Och så är det lite annat vi måste få till. Får väl klura någon vecka till eller 2 och se vad jag beslutar mig för.

Nåja, tränar gör vi iaf. Lydnad och upplet efter jobbet har det blivit hittills. Och jag är nöjd. Två nya rutor har vi fått till i uppletandet. Bra det. Lydnaden går bra. Jobbar på att hon ska springa ut en bit efter hindret, och hon börjar förstå vad jag är ute efter 🙂 Inkallning med stå försöker jag jobba fram en längre sträcka… (ju högre fart, ju svårare att bromsa 😉 )

Qaxi går fot
Hänger på bra i vänstersväng 🙂

I fotgåendet jobbar jag mycket med sidförflyttningar, bakåt och vändningar på stället 🙂 Ska nog köra på med lite mer sättande under gång och kanske introducera vittringen? 😉