Top

Härliga spår!

Spår med Qaxi
Helgen den 15-16:e februari hade vi så pass snöfritt så vi äntligen fick till ett spår igen! 🙂 Qaxi fick ett på ca 700 m som hon klarade galant 🙂 Sen skulle snön envisas med att komma tillbaka igen… 🙁 Suck, trivs bäst utan. I helgen var det iaf helt snöfritt i skogen 😀 Så då blev det spår igen! Denna gång 1 km med 7 apporter. Så här såg spåret ut:

Spår
Hade tänkt lägga ett enklare eftersom vi inte spårat på 2 veckor. Och innan det var det ju också en tids uppehåll pga av snön… Men jag blev helt snurrig ute i skogen och snurra runt och gick nästan över mitt eget spår igen, så fick styra om lite hastigt där. Tur jag har den där appen. Annars skulle jag nog inte kunna lägga spår alls. Skulle gå vilse eller korsa mitt eget spår till höger och vänster 😉

Jaja, bara att ta ut spårhunden och se vad hon går för (efter uppletsträning) 😉 Qaxi hade inga problem. Spåra så fint så fint! Alla 7 apporterna markerade hon med 🙂

Uppletet går faktiskt fortsatt bra. Hittills känns det som ett mycket bra sätt för Qaxi. Vi nöter på i samma spår och ser vart vi hamnar 🙂

Qaxi efter upplet
Bäst är ändå när man letat upp dom där fyra föremålen och man får ha sin boll tycker hundungen! 😎

Mycket lydnad har det blivit i vinter. Och vi fortsätter i samma anda 😀