Top

Hoppas ni haft…

… en riktigt God Jul och att ni får ett Gott Nytt År!

Svart schäfer
Julen har dock inte varit så vit som på bilden 😉 Passade ju på att ta lite kort där i början av december när vi fick lite snö ett par dagar…

Barmark och för det mesta plusgrader har det varit istället. Inget jag lider utav 😉 Så det har blivit mycket spår och upplet och lite lydnad 😉 I helgen blev det ett 2 km spår exempelvis!

Långledigt har jag ju haft det. 2,5 vecka ca. Så härligt! Mycket hundträning i ljus!!! 🙂 Men nu har jobbandet dragit igång igen. Så igår kväll blev det ett lydnadspass på klubben. Duktig men speedad Qax! 😉 Hon tyckte det var urkul att köra framförgående som jag inte gjort på ett tag 😆

Lena och jag är ju inte dom som ligger på latsidan när det kommer till träning direkt 😉 Även på självaste nyårsafton skulle vi prompt ut och både spåra och köra upplet 😉 Qaxi fick ett spår som Lena gått på 1,3 km. Inga snitslar och 8 apporter. Färska älgspår och högar efter dom hade Lena noterat i spåret minsann. Så Qaxi och jag hävde oss iväg… hon for som en kanonkula genom spåret och markerade alla 8 apporter. Det är rätta takter det 😀

Qaxi spårar
Undan går det 🙂

Belöning vid spårslut :)
Bästa belöningen för väl utfört spårarbete !love!