Top

Mycket lydnad i mörkret…

Ja, nu är det mörkt när jag slutar jobbet. Så drygt. Så inga mer upplet efter jobbet :/ Spår kanske vi kan få till någon gång ibland på ngt industriområde eller liknande. Annars är helgerna nu vigda åt spår och upplet i skogen. Så blir det mycket lydnad på vardagskvällarna. Men det är bra det med. Men helst vill man ju få till mer träning. 2 dagar i veckan med upplet känns lite fjuttigt eftersom vi måste öva lite extra på det. Jaja, bara köra på och längta till våren!

Mycket som ska tränas på när det kommer till lydnaden. Kryp och fjärr tränar vi en hel del. Ska återuppta rutan och inkallning med stå! Sen tänkte jag börja med framåtsändandet med… Känns som att det är lika bra att börja även med det 😉 Tungapportering och skall kanske också är bra att dra gång med. Vi har mycket att göra i vinter 😀

Här kommer en filmsnutt från krypträningen igår: