Top

Lyckliga Qaxi fick ett spår :)

I lördags tyckte jag tassen såg så pass fin ut så hon borde klara av ett ängspår (mjukt att gå på 🙂 ) med vinklar och vägövergångar. Ingen var lyckligare än Qaxi när hon insåg vad hon skulle få göra. Första sträckan körde hon på som ett X3000 tåg så hon missa helt första skogspinnen som jag lagt under en grästuva 😉 Efter första vinkeln började hon jobba lite mer ordentligt igen och plockade resterande apporter utan problem 🙂 Tänk vad lycklig en schäfer kan bli av att få arbeta lite! Men det är ju det dom är framavlade till. Så det är ju inte så konstigt 😉

Blodpuddninggodis
Gjort godisbitar av blodpudding i helgen. Någon tycker att det luktar riktigt gott 😉

Annars fortsätter vi att ta det lugnt och har koppelvila. Såret på trampdynan ser som sagt mycket bättre ut, men är inte helt läkt än. I helgen fick hon lite lydnad inne. Dels klickade jag in en tramptarget. Vi ska ju börja lära in rutan nu 😉 Och så fick hon träna lite fjärr och lite kryp. Så duktig hon är alltså. Jag blir alldeles varm inombords.