Top

Svävar på små moln…

Efter förra helgen 😉 2 tävlingar. 1:a pris och uppflyttning. Och vi vinner över alla på båda två 😉 Då måste man vara stolt och sväva på små moln… Kan inte låta bli att tänka tillbaka då, som när jag skrev detta inlägg. Vilka framsteg vi gjort. Denna vecka har vi tagit det lugnt. Kört några upplet (som har gått hur bra som helst 😉 ), några lydnadspass, lite budföringsträning. Och i helgen har vi inte tränat alls. Sovit länge på morgonen, gått långpromenad i solen, latat oss i solen på tomten, varit hos min mamma och haft det bra. Ett liiiitet kryppass slank in i helgen bara 😉

Qaxi trött
Qaxi sov länge på lördagsmorgon, längre än mig 😉

Så, nu är vi redo att ladda om. Dags att börja hårdträna momenten i lägre klass. Där ingår både budföring och platsliggning med skott. Med en sambo som är jägare borde det dock inte vara så svårt att få till lite träning med någon som kan skjuta 😉 Annars är väl lydnadsmomenten snarlika med appellklass. Det enda som blir helt nytt är ju krypet. Annars lite längre avstånd på inkallningen och efter läggandet under gång bara. Detta ska vi väl klara?

Spåret är 1000 m långt. 8 apporter. Så där är det väl bara att träna på som vi gör i nuläget!

Qaxi äter ben
Gött att ligga ute på gården och äta ben. Mat smakar ju trots allt bäst ute 😉