Top

Qaxis första tävling!

Nu har vi äntligen tävlat för första gången! Tog ett par år 😉 Men tillslut så. Jag är så stolt att vi lyckats ta oss ut på tävlingsbanan! Ibland trodde jag nästan att vi aldrig skulle lyckas… Men ingen är envisare än jag 😉 Jag har lärt mig att köra min formel 1 hund 😆

Qaxi vann :)
Vi vann 😀 Bästa Qaxi!!!

Och jag är sååååå stolt över Qaxi!!! Inte ett gnäll! Och kämpade på fint i värmen !love! Lite småmissar såklart. Domaren hälsa på Qaxi innan tandkoll, så då tänkte Qaxi ha hälsningscermoni istället 😉 Alltid trevligt med människor som vill hälsa på mig sa Qaxi 😀

Linförigheten är jag riktigt nöjd med. Trots att vi bara fick 8,5… hm. Sista helt om halt fick hon inte fram rumpan ordentligt rakt, utan den var en aningen snett bakom. Och lite trängning. Annars inga anmärkningar 🙂 Jag är meeeeer än nöjd! Och hon var tyst, tyst, tyst 😉

Läggandet skötte hon fint! Lika så inkallningen. Fast hon gjorde sitt populära känguruhopp 😉 Fast tycker inte hon hoppar på mig, utan bredvid 😉 Ställandet är jag också nöjd med! Lite tramp på stället. Men det kan jag leva med 🙂 Apporteringen är jag riktigt glad över. Hon var tyst. Även fast hon högg apporten 😉 Inget tugg alls. Och släppte fint 🙂 Så var det bara hoppet kvar. Vi ställde upp, och oj vad det vibrerade till i Qaxi när jag sa “stanna kvar”. Vi har tränat mycket hopp, sitt, hopp 😉 Jätte glad att hon behärska sig och satt fint kvar. Gjorde en fin ingång 🙂 Och så var vår första tävling klar! Mest stolt blev jag över helhetspoänget som var en 10:a!!!
Min fina hundunge  !love!

Till betygen…

Domare: Ulf Jerneståhl

Platsliggning: 10 = 40
Tandvisning: 8 = 8 sitter ej
Linförighet: 8,5 = 34 tränger lite, sitter bakom
Läggande: 10 = 20
Inkallning: 8 = 16 hoppar på föraren
Ställande: 9 = 27 ej helt still
Apportering: 9 = 9 flyttar ngt, griper aktivt
Hopp över hinder: 10 = 20
Helhetsintryck: 10 = 10

184 p 1:a pris 1:a placering

Här kommer en film 🙂