Top

Upplet och lydnadsfilm :)

Idag har vi tränat upplet och lydnad med gänget (Lena och Erika) 🙂 Nöjd med uppletet. Vi jobbar på att gå ut. Ut, ut, ut! 😉

Upplet med Qaxi
Väntar på “Utåt” 😉

130407_upplet_qaxi_02
På väg in!

Upplet med Qaxi
Avlämnande? 😉

Eftersom vi tränade på utåtskick var en stor fotbollsplan ett bra alternativ. Belönade Qaxi med bollen efteråt. Men lite kontrollerat såklart 😉 Sen gick vi ut på samma plan och körde lydnad, lite jobbigt sa Qaxi. Men fick ordning på allt och i slutet gick hon riktigt riktigt bra. Och gjorde riktigt riktigt fina apporteringar 😀 Självklart filma vi i början av passet. Knappt uppvärmda 😉 Men men, bra att se hur det ser ut i det läget med 🙂

Kör igenom klass 1 momenten. Förutom hoppet dårå…

Bara att träna på 🙂
Apporten är såklart jobbigast. Men den blir bättre och bättre för varje gång 🙂