Top

Tävlingstankar och bra lydnadspass.

Oj så bra det går med lydnaden nu 🙂 Faktiskt så bra så jag anmält oss till en tävling. Men har även känt sista tiden att vi verkligen behöver ut och tävla i år. Annars kommer vi aldrig att tävla. Det får bära eller brista. Har anmält oss till en lydnadsklass 1. Och ska anmäla oss till appellklass Spår. Ska bli spännande att prova på tävling med Qaxi 🙂

Måndagen som var röd och ledig!!! Ägnades åt hundträning den med 😉 Qaxi fick ett spår och lydnadsträning. Tränade på en “ny” plan. Ett gärde. Hon gick bra!

Qaxi upplet

I tisdags var man ju tvungen att jobba igen :shake: men efter jobbet vallade Lena och jag en uppletruta med hjälp av Smilla. Så fick båda schäfrarna jobba med både ben och näsa i kvällssolen 🙂 Efter uppletet provade vi en budföring med Qaxi som gick bättre än väntat! Inte kört det på ett bra tag! Hög tid att börja leta lite “okända” människor att träna på.

På det blev det en lång platsliggning och ett lydnadspass. Körde igenom klass 1 och appellydnaden (förutom hoppet) och det gick fin fint !love!

Så avsluta vi med budföring. Som slutade riktigt riktigt bra!!! 😎