Top

Film på vår lydnad :)

Äntligen har vi filmat. Så välbehövligt. Och ändå gör man det så sällan? Plättlätt med iPhonen ju. Så nu har jag bestämt att det ska filmas minst en gång i månaden. Det är ju så nyttigt att se på sig själv utifrån 🙂

Själv är jag såååå glaaad över våra framsteg! Från en övertaggad hund med alldeles för mycket ljud till en mer sansad hund som är knäpptyst och mer koncentrerad 😀 Plus att hon går så rakt och fint. Ingen plog här inte 😉

Apporteringen filma jag eftersom det kommer vara vårt “träningsmoment” i ca 3 veckor. (brukar ta något moment jag tränar lite extra en tid). Så då är det jättebra att filma nu och sen filma igen om 3 veckor och se om man gjort några framsteg. Redan nu kan jag ju säga att det är en enorm skillnad 😉 Hon brukar gnälla när jag lämnar henne och tugga när hon kommer in. Så jag bryr mig inte så värst att hon tog apporten dåligt.. Hon höll ett grepp och tuggade inte 🙂 Desutom gjorde hon ju en jättefin ingång, trots apport i munnen 🙂

DUKTIG QAXI!