Top

Det går fortsatt bra :)

För exakt en vecka sedan provade jag en liten ny grej på lydnaden. Har ju känt att vi varit på rätt väg i lydnaden. Men inte riktigt nått ända fram. Men nu tror jag faktiskt att vi har det 😀

Fritt följ
Qaxi från gårdagens träning 😀 Lugn, fin och koncentrerad!

I helgen hann jag inte med att träna så mycket förutom ett litet pass på söndagen där vi provade lite mer än bara linförighet som jag gjorde på fredagen. Det kändes bra!

På måndagen blev det ett pass till, nu lite svårare med roligaste Lena som stod på plan och dirigera oss. Lena är extra rolig just nu tycker Qaxi, då hon oftast står som mottagare på budföringen 😉 Blev ett nyttigt och bra pass för oss 🙂

I onsdags åkte vi in till stan och körde på en parkering med 3 andra. Kändes bra 🙂 Körde även lite apportering, mest för att träna på före och efter apportering, inte så mycket i apporteringen i sig 😉 Efter det åkte vi till ridhuset där det var flera som tränade. Bl.a. agility, lydnad och sådant. Det var en jobbig miljö för Qaxi kände jag. Hon gick igång extremt. Men väldigt nyttigt! Jag kunde ändå hamna i ett läge där jag kände att jag över lag hade med henne. Provade lite ställanden och lägganden i fria följet. Bra kvitto för att se om hon är med 😉 Men egentligen var vi inte riktigt redo för den miljön. Men vi rodde det i hamn skapligt. Och det kändes ändå hoppfullt inför framtiden 🙂

Igår körde jag själv hemma på plan vid jobbet. Hon gick bra!!! Och då kunde jag även träna lite apportering 😉 Hon fick ingen direkt belöning för aporteringarna. Men väl när hon gick ett fint fritt följ efteråt 🙂

Längtar till jobbdagen är slut! Då blir det lydnadsträning med Lena! Och i helgen ska jag se om vi kan få till lite film på vår träning! Skulle va intressant att se hur det ser ut 🙂

Ska nog lägga 1-2 hårda spår efter jobbet innan träningen. Känns hög tid att få till lite mer spårträning igen 🙂 Tror inte Qaxi har något emot det heller 😉