Top

Bra lydnadsträning på torget!

Igår var vi i stan och fick mat hos mamma 🙂 Så efter det passade jag på att åka till torget för ett lydnadspass. Klockan var 8 så ICA hade just stängt så var inte så många bilar kvar. Så det blev ju en väldigt bra lydnadsplan istället 🙂

Torget i Askersund - lydnadsplan

Provade att ta ut Qaxi, ställde upp och körde direkt. Det gick toppen faktiskt! Hon var riktigt duktig och koncentrerad. Trots att det gick förbi någon människa med hund, lite folk, ett par bilar och faktiskt en helt ny plats (det brukar vara det jobbigaste). Jag belönade med boll ett par gånger, och det gick fin fint 😉 Så det kändes riktigt bra efter ett mindre bra pass i ridhuset i onsdags.

Hade smsat till Lena innan jag åkte ner, så hon kom efter en stund med Yaga och körde ett pass hon med. Vi avsluta med en bra platsliggning. Fast dom fick bara ligga en minut. Så himla kallt just nu ju! Hua.

Här kommer vi absolut träna fler gånger! Stor plan, lysen och en del störning 🙂

Till jobbet
Riktigt kyligt var det när vi gick till jobbet i morse. Burr. Längtar verkligen efter att våren ska komma på riktigt!