Top

På plats!

Förra veckan var det fullt upp exakt hela tiden. Hua. Jobbigt att flytta när man är dunderförkyld! Och har feber från och till. I onsdags flyttade vi alla grejer till nya huset! Med hjälp tack och lov 🙂 Och i torsdags eftermiddag fick vi nycklarna till huset 🙂 Så på kvällen flyttade vi förrådet. Sen orka vi inte mycket mer än att få upp sängen så vi iaf kunde sova 🙂 I fredags tog jag semester. Både för förkylningen och flyttkaosets skull! Men det var bra. Allt är ju bara i en enda röra. Så det är bara att börja plocka upp kartong efter kartong… Så vet man inte vart man vill ha vissa grejer… Inte lätt!

Qaxi i soffan
En liten svart var mycket nöjd när soffan kommit på plats iaf 😉

Tyvärr har jag inte hunnit träna hundarna någonting :/ Men ikväll ska jag ta sista rycket efter jobbet. Sen är vi nog så pass i ordning så man kan återgå till att leva normalt igen = träna hund! 😉 I lördags tog vi en långpromenad iaf med vännerna! Var riktigt skönt! Och hundarna uppskattade det väldigt mycket! 🙂

130203_frukost
I söndags tog vi en morgonpromenad till äggboden och köpte ägg 🙂 Mysigt värre! Söndagsfrukost på det i soligt kök 🙂

Braskamin
Vår fina braskaminen eldar vi i för fullt 🙂