Top

Lydnad och mer lydnad!

Vad det känns skönt när man är på rätt spår 🙂

Så har jag känt ett bra tag nu. Bara lite småjusteringar längst med vägen! I måndags körde Lena och jag igenom varann lite “tävlingslikt”. Mycket nyttig och välbehövligt! Och vi kom båda på att vi behöver mer av den varan 😉 Igår fick jag träna själv, så vart ett litet pass med linförighet, fritt följ, ställande, läggande, inkallning och kvarsittande. Ikväll blir det träning igen med både Lena och Erika! Vi ska köra på en “ny” plats inne i stan. Vi försöker hitta så många nya ställen som möjligt att träna på! Jätte nyttigt för hundarna 🙂

Qaxi går fot
Var tvungen att lägga in bilden som Nanna tog på oss när vi gick kurs för Jörgen Thynell förra året 🙂

Hon är ju så gullig min Qaxi !love! !love!

I övrigt är jag väldigt shoppingsugen. Vill handla massor av saker till hemmet. Och det är mycket som måste köpas! Från att ha bott i 2 rum och kök till att bo i en stor villa med 5 rum och kök + tvättstuga så inser man att man behöver ganska mycket mer grejer för att fylla ut huset med. Möbler, mattor, gardiner, bra prylar, inredningsdetaljer osv. Men vi får ta det lite pö om pö. Det är ju så himla dyrt sådant där  😐 Speciellt när man måste köpa mycket av allt… och vill ha speciella grejer utav allt 😉 Vet ju ungefär hur jag vill ha det.

Sovrummet
Tog en bild igår på sovrummet. Qaxi hade sprungit före och lagt sig på husses sida 😉 Men här behövs ju exempelvis gardiner, mattor, sängbord på husses sida, lampor, krokar, tavlor kanske någon hylla osv. Hua mej, och det är bara ett rum!!! 😉