Top

Bara för att lydnaden har gått så bra…

… sista tiden, så har det inte gått bra alls dom sista två träningspassen =(

Qaxi bollgalen

Qaxi har sett ut så här (fast utan boll såklart, fast hon tänkte på den…) = mest urflippad.

Lite svårt att gå ett harmoniskt fritt följ med den sinnesstämningen!!! Och åtlyda order av olika slag, så som sitt, ligg, back, kryp osv.

Igår efter att jag efter konstens alla regler försökt få henne i rätt fack så tröttnade jag och “satte tummen i ögat” på henne rejält. Tror ni inte att den lilla hunden går som en dröm efter det? Fin kontakt, bra driv, tyst, koncentrerad osv.

Är allt som krävs en matte med hög auktoritet (eller som det står på Wikipedia “sannolikheten att en order med ett givet innehåll åtlyds av specifikt angivbara personer Qaxi”) för att hon ska vara bäst helt enkelt? För hon är ju för himla bäst när hon hamnar i rätt sinnesstämningen! Då skulle vi kunna gå ut och tävla på momangen!

Så frågan är nu bara hur matte ska göra för att ro detta i land…