Top

Massa träning :D

Man får passa på medan man är ledig och kan utnyttja ljuset till fullo! Skogspromenader, upplet, spår och lydnad har vår vecka bestått av :cool2: Känner lite ångest över att börja arbeta på måndag igen :/ Men det är tur att vi går mot ljusare tider… Idag gick vi en skogspromenad med hundar och tillhörande mattar 🙂 Sen vallade vi en ruta i skogen så hundarna fick jobba lite också! Hämta grejer är roligt!


Qaxi väntar på att få leta grejer 🙂

Sen åkte vi till en gräsplan för att köra lite lydnad! Tycker det gick bra 😀 La ut en apport på plan. Qaxi tycker sådant är lite jobbigt, att inte bry sig om den där… men tycker vi fick till det riktigt bra! Sen körde jag även två apporteringar som jag inte gjort på länge. Hon kom in och satte sig fint framför 😀 Passade på att köra läggande under gång när vi ändå körde på mjukt gräs! Nemas problemas!

Qaxi är nöjd! Hon ligger bredvid mig i soffan, på rygg och sover 😉 Matte är också nöjd! Smilla är med nöjd 😉 Trots att hon “bara” fick en långpromenad i skogen 😉


Från gårdagens skogspromenad. En vanlig syn 😉 Ju större desto bättre…

Ikväll ska husse och jag gå på bio! Vi ska kolla på Hobbit 🙂 Så bäst att börja göra ordning sig lite smått…