Top

Flyttstress och sviiiiiinkallt! Hua.

Det är inget roligt med vädret nu. -19 när jag vakna i morse. Usch!!! Tycker verkligen inte om kyla. Speciellt inte när det blir så här isande kallt… =( Riktigt kallt att gå till jobbet i morse… men hundarna sprang runt och lekte som vanligt. Kallt? Vadå? 😉

Smilla & Qaxi på jobbet
Just anlänt till jobbet med mina följeslagare 🙂

Lena och jag, hurtiga som vi är, tränar ju ändå. Trots fryskylan. Här om kvällen körde vi både spår, lydnad och en hel del budföring. Välbehövligt, men galet kallt! Vi fick sätta oss i bilen för att värma oss mellan dom olika aktiviteterna :whaat:

Ikväll ska vi träna igen. Ska ju även besikta bilen. Så vi tänkte spåra i närheten av besiktningen då, och hitta någon ny plätt att köra lite lydnad på 😉

Sen kommer det nog bli lite sisådär med träningen. Den 30:e flyttar vi, och det är ju mitt i veckan. Så i helgen måste verkligen allt som är kvar att packas, packas ner i kartonger. Och huset måste städas. Det kommer ta sin tid. Blir lite rörig flytt. För vi kan inte sova i nya huset för ens den 31:a. Hm, men det löser sig på något sätt såklart 😉 Vi får våldgästa någon 😛

Ska bli härligt när allt är klart. Ett hus, helt för oss själva 🙂 Ingen granne vägg i vägg! Och inga grannar tomt i tomt! Underbart :cool2: