Top

Bytt webbhotell.

Om någon undrar varför det sett lite kajko ut 😉 Nu tror jag att jag är på banan igen dock 😀

Igår tog jag en semesterdag. Faktiskt. Men det var nog bra. Sista veckorna har jag känt att “ryggskottet” är på väg tillbaka. Så jag tog som sagt semester. Boka en tid hos en kiropraktor. Bara gått till naprapater förut. Dit skulle jag dock senare på dagen så husse och jag tog en promenad med alla hundarna i skogen. Passade på att träna lite budföring med Qaxi också 🙂 Hög tid att lära in det… Qaxi tyckte det var superkul 😉

Qaxi trött
Trött Qaxi i soffan 😉 Qaxi style!

Var iaf ett bra besök hos kiropraktorn. Han konstaterade inte bara, som det varit förut. Konstatera och fixa. Så kommer det tillbaka. Han undersökte mig riktigt noggrant istället och kom framtill varför. Så nu har jag fått två övningar som jag ska göra i ca 3 veckor, så ska jag tillbaka för utvärdering och vidare träning. Känns mycket bra!

När jag ändå hade semester passade jag på att utnyttja mitt presentkort på manikyr och pedikyr. Lyx som inte händer så ofta 😉 Men det var inte helt fel.

Dagen gick fort… På kvällen åkte vi till mamma och var där en stund. Åt god mat och umgicks 🙂 Mysigt…

Idag är jag dock tillbaka på jobbet igen. Jobba, jobba… men ikväll blir det lydnadsträning 🙂 Har strukturerat upp träningen ännu mer. Satt ett datum när vi ska tävla. Och skrivit upp momenten vi måste kunna. Så nu i 3 veckor ska vi fokusera på ingångar (inkallning, apportering, hopp) och budföring. Sen ska vi utvärdera och se om det hänt något på dessa tre veckor med dessa moment. Budföringen är ju nyinlärning. Medan ingångarna måste bli säkrare.

Helgen som gick blev en riktig träningshelg 🙂 Lena, Erika och jag träffades på lördagen för ett rejält lydnadspass! Och sen tog vi en promenad med hela gänget 🙂 På söndagen mötes Lena och jag upp ute i skogarna hos mig för en rejäl runda i skogen som avslutades med upplet och sen ett lydnadspass 🙂

På väg till uppletet
På väg till uppletet! 🙂