Top

God Jul & Gott Nytt År!


Vill Qaxi och Smilla önska er alla 😉

Så har julen passerat. Mysigt att umgås med familjen !love! Igår var vi också iväg hela dagen. Så idag blir det “lugnt”, får passa på att städa hemmet en aningen, betala räkningar och andra sådana där vardagliga sysslor 😉 Vi måste börja packa också. Om en dryg månad så flyttar vi ju!!! Hua. Frågan är vart man börjar…

Har fått massor fina julklappar. Ojoj, man kan tro att jag varit snäll i år? 😉 Även hundarna har fått ett gäng. Både Qaxi och Smilla tycker det är kul att öppna julklappar 🙂


Brudarna har huggit in i deras pakethög. Smilla tycker dock bara det är kul att öppna sådana klappar som luktar gott 😉

Provade förresten en grej i fotgåendet på Qaxi sist. Det är ju det som är så himla roligt med lydnad! Att testa och prova och se vad det ger för utslag 😉 Lydnadsidiot, ja. Men iaf. Har ju varit ganska schyst mot henne sista tiden, gjort halvhalter innan svängar och så. Men nu, provade jag att vara riktigt “fräck” 😀 gjorde ingen halvhalt innan sväng utan en tvärvändning, sen kunde jag börja springa fort. Och så fortsatte jag. Istället för en helt om sväng kunde jag göra den dubbel och sen genast börja springa igen. Haha, Qaxi hängde inte alls med först. Men sen så, hon ansträngde sig verkligen och gjorde sitt yttersta för att hänga med. Hon hann varken titta bort från mig eller gnälla i någon sväng minsann 😉 Och roligt tyckte hon det var med. Är man lite tradig i sin fria följ träning tro? Samma visa varje gång. Ingen utmaning för hunden? Helt klart en grej jag ska ta med mig framöver.

Nä, bäst att sätta fart med hemmet. Det städar inte sig själv tyvärr 😉