Top

Blinkhalsband, julklappar och lite lydnad.

Ja, dessa julklappar. Samma ångest varje år… vad ska man köpa? Jag har ju en ganska stor familj. Har 5 helsyskon. Bara där blir det ju ett gäng julklappar. Så har man vänner på det. Och hundarna 😉 Och nu har man även pojkvän, och hans familj! Pust. Och när det kommer till julklappar är jag den mest veligaste. Igår efter jobbet åkte jag upp till Marieberg (ett köpcentrum utanför Örebro). Sluta med att jag lyckades köpa 2 julklappar ❓ Och då var jag där i säkert 2 timmar… Tur att Lena och jag ska åka in på lördag till Örebro centrum och handla. Då måste jag verkligen handla resterande! Kommer bli en tuff lördag 😉


Qaxi i ett nötskal. Tungan ute lite halvt, bara för att 😉


Smilla ser lite mer ordentlig ut hon 😉

Kunde ju inte åka hem från Marieberg utan att kika in i djuraffären såklart. Hittade ett blinkande grönt Visiglo halsband till Qaxi 🙂 Tur det, fanns bara ett alldeles för stort i svart och resten rosa, rosa går helbort 😉 Smilla måste ju också ha något. Men med hennes päls är jag lite osäker på halsband. Utan köpte en liten vit tub som blinkar i orange. Tycker den blinkar starkt och bra 🙂 Ni kan se den i slutet av filmen här nedan.

Fortsätter på vårt spår i lydnaden. Ordning och reda. Matte väldigt tydlig. Tydlig belöningspunkt. Säger till henne när hon fjantar sig (japp, hon är lite fjantig 😉 Upprörd över att jag tagit tillbaka bollen, och att hon går och tänker boll, boll, boll istället för att tänka på det hon ska göra). Och då är det ju inte konstigt att det blir pannkaka av allt! Tycker hon hamnar relativt fort i ett fint lugnt fritt följ när jag gör på detta vis. Till skillnad från att enbart belöna upp henne, jag får då en hysteriskt galen hund som SKA ha sin boll. Till varje pris 😉 Körde ett pass med Victoria i måndagskväll. Bra med andras ögon. Och även att hon såg skillnaden på hela hunden 🙂 Ikväll blir det ett pass inne i stan med Lena. Ska bli intressant!