Top

Nu är Smillas LPI titel registrerad :)

Det tar sin lilla tid… men till slut så 😀

Dags att träna in fjärren och rutan. Så vi kan tävla tvåan i vår 🙂 Smilla har haft en liten träningspaus. Hon har varit lite allmänt seg en tid (löp?). Började vid sista lydnadstävlingen. Kommer ihåg att hon inte riktigt var på hugget. Undrar om hon var på väg in i löp då? Har inte märkt av något löp. Mer än på humöret. Men nu har hon varit riktigt på hugget sista tiden. Så nu är det absolut läge att börja träna igen 🙂 Lekte lite med henne igår kväll. Hon fick köra ett litet upplet och hon ville hemskt gärna leka och kampa 😉

Viktigaste är bara att sluta när hon tycker det är som roligast. Hon kan tröttna fort. Har en plan för hur jag ska lära in rutan. Fjärren måste jag klura lite på. Men oj! Jag får ju inte glömma bort hoppet! Det är ju “hopp, sitt, hopp”. Men det ska väl inte vara så svårt… eller? 😉