Top

Äntligen ska vi flytta. På riktigt!

Vi har skrivit på papper. Så nu är det äntligen dags. Har varit en del husvändor innan. Men av olika anledningar har det inte blivit ngt. Men nu har vi äntligen rott i hamn hela vägen och 1 februari får vi flytta dit 🙂 Ska bli så härligt med hus! En tvättstuga finns det också med egen entré. Där hundarna kan ligga och torka dom blöta leriga dagarna. Slipper man städa ihjäl sig 😉


Så här ser det ut! Visst är det fint 🙂 Med en helt ok träningsyta framför där man kan pilla med lite lydnadsgrejer 😉 Bredvid huset ligger en bred å som mynnar ut i en sjö. Hm, frågan är om man ska ha badförbud där. Qaxi är ju helt tokig i att bada. Får hon bada en gång finns väl risken att hon badar där jämt och ständigt? 😆

Längtar.

5 Comments
 • Sussie

  Wow vad fint! Grattis!

  23 November, 2012 at 11.53
 • Anna

  Strålande fint – vilken dröm! 😀

  23 November, 2012 at 20.50
 • Paulina

  Oj, kanonfint hus! Grattis 🙂

  25 November, 2012 at 09.57
 • Lisa

  Ser ju hur mysigt ut som helst, grattis! 🙂

  25 November, 2012 at 11.55
 • Hannah & Wille

  Vad härligt! 🙂

  25 November, 2012 at 12.18