Top

Varit ute och spårat!

Önskade ett spår av Victoria efter jobbet idag. Hade bara några önskemål 😉 Vinklar, mycket terrängbyten, spår på väg en bra bit och inga snitslar!

Skynda iväg till Victoria efter jobbet. Där blev Lena och jag bjudna på äppelpaj 🙂 Gott! Lena och Victoria hade varit ute och lagt spår innan. Lena gav sig iväg på sitt spår och Victoria som gått ut mitt följde med oss. Qaxi var riktigt taggad 😉


Säg att jag får gå ut!

Blev ett roligt och bra spår! Vi hade även två förledningsspår i spåret som Qaxi inte tog någon notis om 🙂 Hon spåra riktigt fint idag! Tog vinklar fint! Terrängövergångarna var inte heller några problem inte. Även vinkel på vinkel och spetsvinkel spårade hon fint fint! 🙂 Markera alla apporter. Där jag ändrade om i belöningen lite. Väldigt lugn belöning. Hon får bollen men får den bara, så får hon hålla den en stund, lite mys, så plocka vi bort den. Gick mycket lättare att koppla tillbaka till spårarbetet så 🙂 Så det kör vi vidare på!

Enda som blev lite klurigt i spåret var när vi kom ut i “död skog”. Men när hon koncentrera sig gick det bra även där 😉 Vägen var också lite jobbig. Hon vill ju mest ut igen. Men till slut gick det bra och efter en bra bit blev det slutapport på väg. Toppen! Där är det bara erfarenheten som ska in 🙂 Så jag är mer än nöjd och kände mig mest tävlingssugen när jag åkte hemåt 😉

Men först skulle Indra spåra! Mörkret hade lagt sig. Jag hade med pannlampa. Men det är inte helt lätt att ta sig fram tre personer bakom en hund i totalt mörker! Spåret var ju lagt av Lena med, så det var ju inte enklaste vägen 😉 Blev väldigt tramsigt och flamsigt bakom Indra 😆 Vet inte hur många gånger Victoria föll framåtstupad? 😉 Tur Indra inte brydde sig om oss så värst utan spårade på fint 🙂

– Vart är hunden?
– Tyckte jag såg något där framme!


Indra har hittat en apport 🙂

Är man hundidioter så är man… roligt var det iaf 😀 Tack för ikväll vänner! Det förgyllde min fredag!

Får bli tidigt i säng ikväll. Kl 7 ska vi upp i morgon för att åka till Örebro och träna räddning.