Top

Shoppat lite film…

Jag äger i princip inte en enda film. Men ibland vill man så gärna se någon bra film. Speciellt någon kall fredagskväll, för på TV går det ju knappt aldrig något ❓

Något jag gillar är ju gammal favoritfilmer… Som Lassie till exempel! Första gången jag såg den var hos mormor när jag var 5 år. Och sen dess tjatade jag om en egen collie 😉 Det måste vara den finaste film som någonsin gjorts. Men det ska vara den första Lassiefilmen! Den från 1943. Dom nya varianterna tycker jag inte är så värst… Så nu när den finns som DVD så känns det som ett måste i hemmet! Och när jag ändå köpte en film kunde jag lika gärna passa på att köpa några till 😉

Svarta hingsten, Svarta hingsten kommer tillbaka (den har inte kommit än..), Mannen som kunde tala med hästar och så Black Beauty såklart. Vem gråter inte till den lixom? Men det måste vara den från 1994, dom andra går inte att se!

Och nu när man köpt lite nya filmer så måste vi köpa en ny tv-bänk såklart och en blu-ray spelare! 😉 Får bli en sväng till Örebro snart. Så kanske man kan köpa lite film då och då framöver, kul att ha! Vi får väl se vad husse kommer tycka om mina gamla favoriter… 😉

Lassie trailern: