Top

Mentaltest och exteriörbeskrivning!

Igår tog Victoria och jag våra svarta skönheter och for ner till Lilla Edets Brukshundklubb! Qaxi skulle göra sitt mentaltest och båda två sin exteriörbeskrivning. 4.45 lämna vi hemmet! I regn 🙄 Väl framme runt 7.45 hade regnet avtagit och det såg hoppfullt ut… men tji fick vi! När det var Qaxis och min tur vräkte verkligen regnet ner! Så det var väl som vanligt där nere i göteborgstrakten 😉

Qaxi skulle gå som hund nummer 5. Så jag hann med att gå på två hundar och kolla av läget. Första gången jag går själv ju! Qaxi skötte sig strålande genom hela banan 🙂 Oj vad hon är fin i kampen! Och så gullig i hanteringen 🙂 Synd att hon missa på jakten, men men. Momentet socialt samspel utförde hon tydligt enligt skolboken 😉 Sötnos är vad hon är! Qaxi skrapa ihop fin fina 498 poäng!

Efter mentaltestet var det dags för exteriörbeskrivning. Och det är faktiskt inte bara jag som tycker att hon är fin 😉 Mycket fin tik och godkänd exteriörbeskrivning!

Svart schäfer
Så nu kan hon titulera sig KORAD Rapport’s Qaxi 😎

Victorias Indra blev också godkänd på extriören och har nu även hon titeln KORAD 🙂 (hon har redan ett godkänt MT).

Kalla, frusna och framförallt glada for vi hemåt igen 🙂

Här kommer en film på Qaxis mentaltest: