Top

Uppställningsbilder och apportbockar.

Håller på och försöker få till en bra uppställningsbild på Qaxi. Det är INTE lätt!!! Ljuset måste vara rätt, gräset önskas va kortare, kortet måste va taget i rätt vinkel, för att inte tala om att man ska få hunden att stå som den ska med 😉 Bara att få en bild där hon inte vifta som en tok med svansen var bara det ett helt projekt i sig 😀 Men det är tur att hon är glad min tjej 😉

Bästa bilden för dagen… önskar bara en något annorlunda vinkel på huvudet 😉 Vi får göra ett nytt försök framöver.


Min snygga svarta schäfer 🙂

På lydnadsfronten jobbar vi med apportbocken. Har upptäckt att hon går igång otroligt när man “leker tävling” och någon har, ger och snor tillbaka (som Qaxi ser det 😉 ) hennes apport!!! Så vi måste få apporten lite mindre betydelsefull. I övrigt går det mesta riktigt bra på lydnadsplanen nu för tiden. Vilket är underbart!!! Så om vi “bara” får lite harmoni i samband med apportering så är vi redo att tävla alla gånger 🙂

I helgen ska vi göra prov! Med Qaxi ska jag göra miljöprovet (som man måste göra när man utbildar hunden till räddningshund). Matte ska även orientera (vilket oxå ingår i utbildningen).

Ska bli lite kul att göra prov. Känna oss på pulsen lite 😉