Top

Stylat om bloggen.

Kände att det var på tiden att redesigna lite! Den gamla har hängt med bra länge nu. Ibland kan man ju även få lite mer lust att blogga oftare då 🙂 Och det gör ju inget…


Miljöbanan på Örebro BK

Qaxi löper. Så vi avvaktar med tävling 😉 Annars gick hon grymt fint i onsdags när vi körde. Kanske oxå hade lite med att göra att hon fick köra lite räddningssök först. Hon hade fått springa av sig den värsta energin 😛 Det finns mycket energi i den kroppen!!! Märkte det igår när vi var på Örebro BK och skulle köra miljöbanan. Oj oj, svårt att hålla sig i skinnet (hindrena tar hon hyffsat bra ändå, det är mest före och efter hindret hon inte håller ihop då). Så var det bordens tur. Qaxi såg sin chans, och sprang väldigt mycket extra 😉 När jag körde igenom henne på hindren sen gick det som en dans och hon höll ihop fint. Inte lätt när man legat på jobbet hela dagen. Sen direkt till bilen. För att sen direkt ut på banan. Då är det svårt att hålla kroppen i styr 😉

Med tanke på att Qaxi löper avvaktar jag lite med ännu en start i Lydnadsklass 1 med Smilla. Hon brukar för det mesta börja löpa så fort som Qaxi är klar. Såklart 😉 Men har sett ut en tävling. Löper hon inte så tävlar vi då!


Till skillnad från Qaxi så är det här den bästa “uppvärmningen” för Smilla inför träning/tävling 😉