Top

I brist på bord.

Som sagt. I miljöbanan ingår ett moment där man ska skicka hunden till tre bord. Först en kon. Sen står tre bord. Ett 40 m åt vänster, ett 40 m åt höger, och ifrån mig ett 40 meter rakt ut. Dock blir det lite svårt att träna det i brist på “bord” att använda. Finns ju en miljöbana på Örebro BK. Men det blir fasligt dyrt att köra fram och tillbaka så många dagar i veckan 🙁

Men man försöker träna så gott som det går ändå såklart. Igår stanna jag till en snabbis på fotbollsplanen. La ut tre bollar och skicka henne till dom i olik ordning. Svårast är att få henne springa rakt ut. Men men, bara att nöta på!

Vi hade publik med. I form av ett helt gäng kor som kom rusande. Qaxi brydde sig inte ett dugg om korna som stod och råmade på oss. Det var jobbigare att ligga plats och se matte lägga ut massa bollar på planen 😉

Lite krypträning hann vi också med. Sen åkte vi iväg och träffa Lena och Yaga för lite promenad och bus 🙂


Tre glada hundar 🙂 Qaxi gjorde ett riktigt fynd och hittade en stor tjock stenplatta, den skulle hon självklart kämpa med sig över hela åkern. Men det är Qaxi i ett nötskal det 😉

Ikväll vankas rådjurssadel med hasselbackspotatis och rödvinssås! Bäst att fira att det är fredag 😀
Hinner säkert med ett kryppass också om inte annat 😉