Top

En sväng till Bruks & IPO SM.

Lena och jag åkte ner i lördags morgon till Bruks & IPO SM. Var ju inte så långt att åka i år 🙂 Så vi sov bara lördag till söndag i en stuga på Skara Sommarland.

Självklart så handlar man lite när man är iväg på sådant där. Roligt att gå och kolla på hundgrejer. Hittade lite bra leksaker, en ny apport och en bra sele till Qaxi 🙂


Snygg va? 😀

 

Här kan ni se lite bilder från SM för dom som vill. Finns på Facebook 🙂

 

Ska bli spännande att tävla med Smilla på lördag. Det kan nog gå hur som. Hon har ju sina små egenheter minst sagt 😀 Lena körde igenom oss igår. Hon kunde inte läggande under gång. Det lukta äckligt på marken 😉 Typiskt henne. Hon är jätte känslig för äckliga lukter på marken. Då kan man inte gå där!!! Och på inkallningen ställde hon sig bara bredvid istället för att komma in och sätta sig fot? Det har nog aldrig hänt förr? Jaja, ska bli intressant att se hur detta kommer att gå 😉