Top

Räddningsläger och film :)

4-6 juli var vi iväg på sommarläger som SRhF anordnat. Vi fick träna räddning på flera olika platser (jätte bra ställen allihopa!). Var väldigt nyttigt och bra att åka på detta läger! Och vi åker gärna på läger dom anordnar igen 🙂 Vi fick köra i flera olika ruiner! Och det jag är gladast över är hur lättsamt Qaxi sprang i dom! 😀


Duktiga tjejen efter ett sökpass i en av ruinerna! Nöjd med sin favvoboll 🙂

Eftersom jag började med markeringar väldigt sent på Qaxi, ca en månad innan delprov 1 ligger vårt mesta fokus på att träna markeringar just nu. Jag är dock väldigt glad att jag väntade så pass länge med att lägga in dom i söket. Qaxi behövde sin tid till att komma på att det var leta och hitta hon skulle göra, vilket hon vet nu 🙂 Så nu kan vi lägga på markeringar och dolda figuranter! Vet att hon kommer behöva sin tid att mogna även i detta. Så inte stressa. Bara massor av träning! 🙂 Så hoppas jag att det har satt sig till delprov 2 😉

Dolda figuranter blir en svårighet i sig eftersom hon inte kommer åt dom helt plötsligt. Så ska hon även markera dom 😉 Men med rätt träning kommer hon komma på vad det är hon ska göra även där 🙂

Här kommer en film från vårt träningspass igår:

Tur jag har Lena som ställer upp och figgar i tid och otid 😀