Top

Skönt med ledig dag mitt i veckan!

När man jobbar jämt så är det underbart med en röd dag mitt i veckan! Speciellt när det är så härligt väder ute 🙂 Jobbade i måndags, måste snåla med mina semesterdagar…

Fick ett ca 800 m spår. Husse snitslar bara vid apporterna, för att jag vill det. Så i övrigt har jag ingen aning om vart spåret går. Vilket är kanon. Jag måste lita på Qaxi och läsa av henne och känna om hon är på spår eller ej. Vi tog oss runt med alla apporter med in 🙂 Men märkte att det blev lite tungt i slutet, det var riktigt varmt ute! Tur jag hade med lite vatten iaf. Och det var skönt att hon kämpade på hela vägen till slutet, trots allt! Mer spår för att få upp spårkonditionen! 😉 Och börja lägga in lite mer klurigheter 😉 Riktigt sugen på att tävla appellen med… Måste ta och lära in budföringen bara 😕 Har ju avvaktat med den med tanke på att jag lärt om ingången… Men nu borde vi verkligen ta tag i den biten med.


Efter spår latade vi oss i solen och grillade 😀 Härligt värre. Qaxi njöt av att kunna va helt lös på tomten. Vi har ju ingen bra tomt hemma för sådant :/
Hon gick på upptäcktsfärd, fnatta runt, fick rusryck, lekte med en träbit och var nog mest bara helt lycklig !love!

Jag vill verkligen flytta…

Sen blev det räddningssök och miljöträning! Qaxi fick första gången gå in i en lada med massa kor!!! Skumt sa Qaxi som tyckte dom var otäcka 😉 Hon fick även gå upp och ner för en väldigt brant stege med smala steg. Gjorde två sök där inne med. Sen åkte vi till en maskinhall och körde sök, där inne var det inget läskigt alls. Hon fick 4 sökskick, en var riktigt klurig. Men det är skönt att hon verkligen jobbar och jobbar 🙂 Ikväll blir det räddningsträning igen, fast uppe i Örebro med kursen! Bäst att mata på! Delprov 1 är i juni redan :whaat:


Avsluta kvällen med att sitta bredvid kärleken vid en spegelblank sjö… det är bra för själen !love!