Top

Mer räddningsträning

Onsdag och söndag (igår) var vi upp till Örebro och träna med kursen 🙂 Gäller ju att få till lite träningstillfällen hemma med. Så imorgon skulle Lena ställa upp och figga! 😀

Igår fick hundarna vara uppbundna hela tiden mellan sökpassen. Qaxi skötte sig exemplariskt. Stod, satt eller låg ner. Och sa inte ett knyst 🙂 Så duktig så !love!


Extremt gullig är hon med 😉

Vi körde dolda figuranter och motivation i ruinerna. Ruinerna är inga problem för Qaxi och hon skällde bra. Dock var det lite klurigt för henne när vi körde ytsök med dolda figgar. Tog en liten stund innan hon kom på att det kanske var skälla hon skulle göra 😉 Men har ju bara kört skall dom sista 3? gångerna. Så det är inte så konstigt 🙂 Så nu ska jag köra på med markeringarna lite extra! Och så måste vi nöta på vår dirigering!