Top

Sökläger i Kloten!

I helgen åkte Qaxi och jag upp till Kloten för att delta på ett sökläger! Roliga människor, god mat och massor av hundträning! Kan ju bara sammanfattas som en bra helg 😉 Var riktigt härligt att avsluta helgen med två riktigt bra sökpass för Qaxis del i söndags. Sista skicket blev perfekt! 😎


Qaxi tycker det är spännande på läger 🙂

Hon har varit duktig och skött sig jättefint hela helgen! Inga problem att vara själv på rummet heller. Skönt det! Sovit gott har vi gjort med, självklart tätt bredvid varandra !love!

Vi har även tränat lite sökmarkeringar vid sidan av sökträningen. Den går framåt! Och än en gång måste jag inse att jag har en arbetsmaskin som självbelönar sig när hon bara får göra något 😉 Ett “Bra” eller “Duktig” räcker långt många gånger!


Söndag morgon och frukost på sängen 🙂 Är det läger så är det! 😉

Kloten var ett riktigt fint ställe! Bra stugor och härlig natur! Vi kommer gärna tillbaka!