Top

Räddningsträning!

Söndagar tränar vi så gott som alltid räddning. Och även dom flesta onsdagar 🙂 Roligt är det, tycker både jag och Qaxi!
På sista tiden har Qaxi blommat ut! För det mesta går hon sååå bra och jag blir så stolt över henne !love! Det enda vi ska få till nu är markeringarna. Skall eller rulle? Vi jobbar på med rullen vid sidan av. Skulle vara bra att börja lägga in markeringarna lite smått i sökarbetet. Men, jag tror att det varit jättebra för Qaxi att vänta med dom! Och koncentrerat oss på att söka och hitta istället!


Qaxi är jätteduktig i miljön! Far fram väldigt smidigt, men ändå säkert på något sätt. Gillas!


Eftersom hon är extremt mattig (vilket jag gillar iof 😉 ) så jobbar vi mycket på att hon ska springa ut ifrån mig. Tycker hon blir bättre och bättre på det! Och igår när vi träna skickade jag upp henne i miljön från olika håll. Hon for ut och letade så duktigt även fast jag stod kvar (och försvann ur sikte)! Kändes kanonbra!


Gullungen hittade alla figuranterna (tack alla mina goa figuranter för att ni figgar så bra!) utan problem såklart!

Ikväll ska vi in till klubben och träna lydnad! Ska även påbörja “räddningslydnaden”… momentet skicka till bord 😉