Top

Nytt objektiv ;)

Kunde inte låta bli… utan råkade beställa ett nytt objektiv… Fick bli en Nikon 55-300. Tyvärr har man ju inte råd att köpa dom mer ljusstarka 🙁 (drömobjektivet) Men det är bättre än inget 😉 Så nu kan jag ju zooma lite mer än med mitt 50-150 objektiv 🙂

I söndags var det räddningsträning som vanligt! Så då passade jag på att ta med kameran 🙂 Sanna var snäll och fotografera när det var min och Qaxis tur, tack!


Qaxi var duktig i miljön!


Det är denna hon jobbar för 😉 Favoritbollen!

Vi körde även långa skick och träna dirigering. Måste verkligen lära in ett “utåt” kommando. Så det ska jag försöka få till att träna så gott som varje dag! Viktigt att kunna dirigera dom när dom söker.


Lyckan är total för Qaxi när hon både får ha sin boll och busa! Snäll instruktör som ställer upp efter avslutat sökpass 🙂

I lördags åkte vi iväg och kollade på hjortar 😀 Lite för mörkt för objektivet och handhållen kamera dock :/ Funderar på att få med älsklingen igen någon dag, så kan jag ta med stativet 🙂 Hjortarna är ju så orädda där vi var. Stod en flock ute på ett gärde ca 100m bort. Jag kunde gå ut och knalla 25m närmare och nästan alla stod kvar! Dom är ju så maffiga med sina stora horn!

Inte nog med att jag råkade beställa ett nytt objektiv. Nya Lundhagsbyxor och skor blev det med. 🙄 Blir billig mat den här månaden och nästa… och nästa. Om det blir någon mat alls :shake: