Top

Gullig träningskomips!!!

Ibland blir man alldeles varm i hjärtat. Som i söndags, då fick (FICK!!!) jag (vi 😉 ) en äkta norsk sökrulle av en i räddningskursen!

Jag håller ju på att träna in rullmarkeringar på Qaxi. Och har tänkt köpa en sådan där. Men dom är så förbaskat dyra :/ Just nu går pengarna till att tanka bilen och köpa mat till mig och hundarna. Sedan är dom ju typ slut ❓ Lönehöjning nästa? Eller kanske sambo? 😉


Himla gullig i det blev hon !love!

Tack Arkans husse! Det betyder sååå mycket!!! Och vi tränar flitigt med det! 🙂

På lydnadsfronten gör vi framsteg! Igår tränade vi nere på strandpromenaden i Askersund. Tror varenda människa och hund var ute och gick igår :S Lite jobbigt i början tyckte Qaxi, men efter lite harvande gick hon riktigt snygg fot med fin kontakt och rak i kroppen!!! :cool2: Platsliggning, lägganden, ställanden, hopp och lite kryp hann vi oxå med. Får bli ett pass ikväll igen, fast hemma på fotbollsplanen 🙂