Top

Bra helg!

Haft en underbar helg! Tyvärr tar dom slut alldeles för snabbt 🙁
Så nu är det bara att börja längta till fredag igen 😉

I torsdags körde Lena och jag igenom hundarna våra. Det gick jätte bra för oss båda 🙂 Vi gjorde ett upplet som vi inte gjort på jag vet inte hur länge! Så länge Qaxi springer ut och letar så är jag lycklig! Och det gjorde hon och kom in med alla fyra föremål 🙂 Toppen! Oj vad vi har tragglat med upplet… Så det är en fröjd att se henne springa runt och leta. Sen kanske vi inte har det snyggaste uppletet, men det kan jag leva med 😉

Lena provade göra lite första övningar med Yaga, vilket gick strålande och hon hajade snabbt vad det handlade om!

Sedan åkte vi till fotbollsplanen och körde ett lydnadspass. Lena passade på att filma vårt fotgående. Kanon att se! Vi är helt klart på rätt väg! Med tanke på att jag fick bli medveten i vintras om att Qaxi går på snedden i fotgåendet. Så det jobbar vi vidare på 🙂

Här kan ni ser hur det såg ut i vintras och hur det ser ut idag:

I lördags var husse gullig och la ett spår åt Qaxi! Det gick strålande bra helt enkelt! Hon spårade på som på räls, markerade alla apporter utom en (en liten plastslang) men så kan det bli ibland 🙂 Jag är överlycklig att hon spårar!!!! 😉 Sen njöt vi bara i skogen vid en eld. Mysigt värre. Tyskarna lekte mest:

Och Smilla låg hellre under bänken vid elden 😉

På kvällen åkte vi på bäverjakt. Jag har aldrig varit på någon jakt över huvud taget förut 😛 Men det var jätte coolt att se bäver! Det har jag aldrig gjort förut! Måste åka dit igen för att fotografera någon dag! Skulle vara roligt att få på bild 🙂 Men skulle väldigt gärna vilja ha ett nytt objektiv till kameran. Något som går till 300. Har bara 150 och det kommer man inte långt med om man vill fotografera vilda djur 😐

I söndags var det upp tidigt för att åka till Örebro och träna räddning! Regnet vräkte ner 😕 Och vi var bara 3 tappra kursare på plats. Men det blev superbra träning och Qaxi skötte sig fint fint! Nu fick matte lite huvudbry bara… rulle eller skall? Det är frågan det!