Top

Härliga vår!

Underbart med värme och torra gräsmattor. Och framförallt ljuset! 🙂

Veckorna och helgerna går i ett. Fullt upp nästan hela tiden! Mest hundträning av olika slag 😉

I lördags körde vi skogssök med några ur Räddningsgänget. Qaxi var strålande duktig! På hemvägen stanna jag till vid en gräsplan och körde ett lydnadspass. Efter det var matte lycklig. Känslan var sååå bra! Vilken hund jag har! När man tränat i nästan 3 år konstant blir man lite rörd när allt bara börjar lossna och bli så bra på alla plan! !love! Svävar man på små moln hem 🙂

I söndags blev det som vanligt Räddningsträning! Lika kul som alltid!


Så här lycklig är Qaxi efter ett sökpass! Gullungen min !love!

Nu längtar vi till helgen igen, då ska Qaxi och jag åka på sökläger! Ska bli riktigt kul, hoppas jag 😉 Och väldigt bra med lite mängdträning för Qaxi!