Top

Livet leker!

Underbart att våren är på G! Ute skiner solen och gräsplanerna torkar för fullt! Längtar tills vi kan träna på fotbollsplanen ett stenkast hemifrån igen!

Igår var Lena och jag till klubbstugan och tränade en sväng! Börjar kännas bra det här! Vet vart jag har Qaxilaxen efter all bra hjälp från KM. Guld! Tar bara sin lilla tid att hamna rätt för oss båda! Men vi gör framsteg!

Har börjat lite smått med ingångar av apport. Har ju lärt om inkallningsingången till IPO varianten. Den har varit klurig säger Qaxi 😉 Men vi har tränat på, och den blir bättre och bättre 🙂 Nu känns den så pass bra så jag kan börja pilla med ingång av apport med 🙂 Gillar hennes hårda tag om apportbocken utan en tanke på tugg!


Duktig hundunge !love!

Längtar verkligen efter att vi ska tävla!

Annars tränar vi en hel del Räddning såklart! 🙂 I helgen var vi till Asfaltsverket i Karlstad och körde. Så roligt! Och jag blir stolt över min hundunge! Både under träningspassen, men även mellan träningspassen! 🙂

Livet leker. Och jag är… lycklig. Märklig men härlig känsla!