Top

Heltid på jobbet.

Nu för tiden jobbar jag heltid på jobbet. Förut jobbade jag en stund hemma varje dag i stället. Så då var bara Qaxi med till jobbet och Smilla låg hemma och sov i soffan. Nu blir det ju dock för länge för Smilla att ligga hemma. Så fick fixa lite på jobbet. Ett eget rum, inte helt fel 😉

Köpte in två 100×80 bia bäddar och lite kompostgaller. Så nu bor dom så här på jobbet:


Går jätte bra att ha med båda! 🙂 Och så har dom stort nog för att sträcka ut sig 😉 Och kan ligga både på golvet eller i bäddarna. Vilket dom varierar med att göra.

Räddningsträningen går bra! Igår körde vi i ett gammalt bruk. Jättebra ställe! Det är så galet kul, verkligen! Tror jag har hittat “vår” grej! Det är iaf något jag kommer vilja fortsätta med 🙂

2 Comments
 • Hella

  Vad mysigt det ser ut för vovvarna! 🙂
  Jättefin blogg med rolig läsning, här kommer jag kolla in i fortsättningen, räddningsträningen låter superspännande och är något jag själv skulle vara intresserad av med min lilla fröken framöver! 🙂

  14 March, 2012 at 08.59
 • Sandra

  Åhh vilken underbar blogg. Och underbara hundar! Vad roligt att du kan ta med hundarna på jobbet, guld värt som hundägare.

  22 April, 2012 at 23.46