Top

Norge!

I sommar bjöd vår vän Lena med oss till deras stuga i Norge! Underbar semester! Mäktigt att vandra i fjällen 🙂 Och hundarna hade urkul då dom var med precis överallt (såklart) men kunde även springa ut och in bäst dom ville när vi var “hemma”! Bättre semester kunde vi inte ha fått! 🙂


Från fjälltoppen 🙂


Bus!


Jag måste ha den sötaste schäfern i världen!


I brist på pinnar på fjället får man ta det man hittar 😉


Qaxi, Lena, Tigra och Smilla en dag i Trondheim!


Atlanterhavsveien!


Vy från fjälltur.


Bad i en sjö på fjället, vi hitta en liten liten pinne till Qaxis glädje 😉


Köpte en klövjeväska till barnet! Den måste man lära sig att gå ordentligt med 🙂

4 Comments
 • Dessi & Teddie :)

  Åh, vilka härliga bilder! 🙂

  10 August, 2011 at 19.38
 • Pia & Hast

  Så underbara bilder du tar! Kul också att läsa ikapp lite. Ha en skön höst och hoppas ni kommer ut på tävlingsbanan. 😎

  15 August, 2011 at 21.02
 • Elin

  Hejsan! Jag trillade in på din blogg igår efter att ha sökt på svart schäfer. Självklart klickade jag in på bilden med finast hund och då hamnade jag här! Ville bara säga att hon är nog den finaste schäfer jag sett! Och ni ser ut att ha så himla kul tillsammans!
  Jag har tränat lite bruks med rottweiler tidiagre, dock har de inte varit mina. Men är suger på att ha en bra bruks hund då jag älskar att träna det!

  Ville bara att du skulle veta hur fin hon är. Dina andra collies är också jätte fina

  23 November, 2011 at 08.14
 • Ewa & Qaxi

  Åh, tack så mycket Elin! Vad glad jag blir! Qaxi är en helt underbar hund på alla sätt och vis 🙂

  23 November, 2011 at 09.33