Top

Kurs för Towa Lindh och massa träning :)

En helg i början av augusti hade vi en kursdag för Towa Lindh. Det kändes riktigt bra och jag har anammat en bra sak som jag försökt få till länge. Att JAG ska vara en riktigt bra belöning. Och det känns som vi är på god väg 😉 Lydnadspassen känns riktigt bra nu! Får vi bara till ställandet (som jag håller på och lär in på nytt) är vi redo för start i lydnadsklass 1! Sen är det bara budföringen och framförgåendet (det tränar vi som en tok på nu) för appellen 🙂 Qaxi är ju en sådan hund som lär sig långsamt och behöver många upprepningar, tur hon har en så tålmådig matte 😉

Spårandet går också bättre! Jag har valt att inte analysera spårarbetet så in i norden, utan helt enkelt låta henne spåra som hon vill. Vi tar oss fram och hittar apporter 😉

Ska prova en liten ny grej på uppletet också! Alla grejer måste bli värda mycket!!! 😀