Top

Kennelläger!

Länge sedan jag skrev sist. Hänt jobbiga saker. Som jag inte orkar ta upp ännu. Gör för ont…

Barnet och jag har varit på kennelläger, torsdag till söndag. Det har varit riktigt bra!
Vi har ägnat oss åt spårarbetet eftersom vi har lite problem med det. Novis matte, novis hund, då behöver man lite hjälp 😉 Och oj vad med hjälp vi har fått! Lars-Ivar och Kathe har hjälpt oss hela lägret! Nu kan vi tryggt spåra vidare här hemma och målet är tävling i höst! 😎


Redo för att spåra! 🙂

Uppletet som har gått som en dans sista tiden gick inte alls helt plötsligt? Men visst. Inte helt lätta rutor, massor av folk och hundar som sprungit i dom redan, folk bakom. Men ändå. Men tänkte efter och insåg nog att jag dels inte riktigt har höjt henne på länge. Springa ut och hämtat vanliga grejer verkar inte så jätte kul i längden, men jag körde våran lilla grej (det som gjorde att uppletandet lossna för oss över huvudtaget). I slutet av lägret gick hon fint ut på djupet och hämta! Får helt enkelt ta med i framtiden att komma ihåg att motivationshöja henne rejält i mellanåt, så kommer nog uppletandet gå galant 🙂

Lite lydnad hann vi med. Fick bra tips från KM om hur jag ska jobba med apporteringen! Så måste vi få in en IPO ingång. Vi har mycket att jobba på i lydnaden. Måste nog börja skriva upp vad som ska tränas på, annars är det lätt att ngt moment glöms bort. Så som platsliggningen (när träna vi det sist?), fick jag bittert erfara. Måste jobba på uthålligheten. Sen kommer den bli strålande 😉

Fick även bra lydnadstips från Christer som absolut ska prövas! Känns lovande för framtiden detta 😎

Sen hade jag världens flax och vann 1:a priset i lotteriet. Köpte bara 5 lotter (fattiga tider nu)…
Vann 2 000 kr på Naturkompaniet!!! Shit vad bra!!!! Skooooooor!!!!! Blir super till Norge vistelsen 🙂


Fick en härlig bild på Lego 😀

Sen inser man som vanligt att man har framme kameran för sällan 🙁 Men några foton blev knäppta, dom hittar ni här!