Top

Kedjar.


Snö, snö, snö, all denna snö…

Jag är (tyvärr) ett riktigt belöningsfreak! Så något jag måste tänka på när jag tränar, är att inte glömma bort att kedja! Och då även flera moment! Igår åkte jag in till klubben och körde ett lydnadspass inne (med tanke på all snö, se ovan 😛 ). Jag var duktig och kedja moment i ettan! Körde t.ex inkallning, läggande, apportering, ställande sen belöningen. Det gäller ju oxå att det inte blir någon vana i kedjandet. Så man kör samma moment, utan blandar hej vilt 😉


Läggande under gång 😉 I brist på fotograf från igår får ni hålla till godo med foton från i somras 😛

Jag var duktig att avsluta passet med att kedja fria följet! Gång, svängar, språng, höger/vänster halt innan belöning. Annars belönar jag friskt just i fria följet 😉 Barnet var duuuuktig! Det vi har problem med mest är nog höger halt. Men vi nöter på 😉


Fotogående. Det är ett klurigt moment tycker barnet 😉