Top

Upplet och lydnad

Det som är så himla roligt med den här hunden är att hon vill!!! Det är så roligt att träna den här vilda, galna känguru hunden!!! Igår åkte vi ner till klubben och tränade med Lena och Tigra. Och ögonen och kroppen bara lyser av lycka på Qaxi !love!

Vi körde upplet och lydnad igår. Vi var nere på klubben i drygt 3 timmar 😮 fast då tog vi det riktigt lugnt. Var riktigt skönt! I mellan åt fick barnet träna på att hoppa in och ligga i bilen en stund… 😉

100415_qaxi_hopp
Ta kort med mobilen i skymningen är väl inte det bästa… men det är en bild 😉

Körde hopp och apportering för första gången igår. Klockrent! Hoppet har jag bara låtit henne hoppa över ett par gånger för att känna på hindret. Men igår satte jag henne. Gick och ställde upp mig. Sa “hopp” hon hoppa. Så fick hon boll 😉

Apporteringen höll jag henne i halsbandet, slängde iväg apporten, skicka vovven, så fick hon boll på väg in med den 🙂

Träna lite fritt följ med. Börjat med vänster svängar, som är så snygga när hon hänger med i svängarna 😉 rumpan följer med jätte fint 🙂

100415_qaxi_boll
Man blir lite trött efter träning med mycket spring i benen, tänka med huvudet och nosa med nosen 😉