Top

Upplet och lydnad

Det som är så himla roligt med den här hunden är att hon vill!!! Det är så roligt att träna den här vilda, galna känguru hunden!!! Igår åkte vi ner till klubben och tränade med Lena och Tigra. Och ögonen och kroppen bara lyser av lycka på Qaxi !love!

Vi körde upplet och lydnad igår. Vi var nere på klubben i drygt 3 timmar 😮 fast då tog vi det riktigt lugnt. Var riktigt skönt! I mellan åt fick barnet träna på att hoppa in och ligga i bilen en stund… 😉

100415_qaxi_hopp
Ta kort med mobilen i skymningen är väl inte det bästa… men det är en bild 😉

Körde hopp och apportering för första gången igår. Klockrent! Hoppet har jag bara låtit henne hoppa över ett par gånger för att känna på hindret. Men igår satte jag henne. Gick och ställde upp mig. Sa “hopp” hon hoppa. Så fick hon boll 😉

Apporteringen höll jag henne i halsbandet, slängde iväg apporten, skicka vovven, så fick hon boll på väg in med den 🙂

Träna lite fritt följ med. Börjat med vänster svängar, som är så snygga när hon hänger med i svängarna 😉 rumpan följer med jätte fint 🙂

100415_qaxi_boll
Man blir lite trött efter träning med mycket spring i benen, tänka med huvudet och nosa med nosen 😉

5 Comments
 • Kristin

  Ja, tanken är att jag ska under hösten (om det finns några i närheten då) göra BH provet. Måste de ju vara 1år innan man gör. Sen hade jag tänkt börja med c arbetet under mitten av 2011 så kanske i slutet av nästa år är vi klara för en IPO1:a 🙂

  Kommer ju inte köra någon vanlig lydnad alls med henne utan endast satsa på IPO´t i första hand 😎

  16 April, 2010 at 12.58
 • Emma

  Haha ja det är klart det är snö.. jag bor ju i norrland. 😉 😛

  16 April, 2010 at 17.50
 • bibbi

  vad kul att det gick så bra med träningen på klubben 🙂 ha en bra dag!!! kram i från oss

  18 April, 2010 at 12.53
 • Maria

  Bättre med en dålig bild än ingen alls 😉

  19 April, 2010 at 20.49
 • Matilda

  Ja det blir ju så mycket roligare när man har en hund som bara vill, vill, vill 😀 Fast i och för sig lär man sig ju en hel del med att träna hundar, som inte har samma vilja 😉 Kul att det går så bra för Er!

  20 April, 2010 at 16.37